Mavro Removers

  1 / 2  Bezig met laden...
MAVRO ALGEN REMOVER
Effectieve algen verwijderaar voor het verwijderen van algen, mos, korstmos en groene aanslag. Biedt tevens een preventieve werking tegen groene aanslag.
€ 11,36
Prijs per stuk
MAVRO CEMENTRESIDUEREMOVER
Krachtige cementsluier verwijderaar voor het verwijderen van witte uitslag, kalkaanslag, cementsluier en salpeter.
€ 13,84
Prijs per stuk
MAVRO CEMENTRESIDUEREMOVER GEL
Krachtige gel cementsluier verwijderaar voor het verwijderen van witte uitslag, kalkaanslag, cementsluier en salpeter. Efficiƫnte, snelle reiniging en vriendelijk voor de meeste ondergronden.
€ 14,64
Prijs per stuk
MAVRO CONCRETE RESIDUE REMOVER 10L
Krachtige, niet-giftige en biologisch afbreekbare betonresten verwijderaar voor het verwijderen van opgedroogde beton- en cementresten. Ideaal voor het dagelijkse onderhoud van betonmolens .
€ 89,60
Prijs per stuk
MAVRO ETCHREMOVER
Polijstmiddel voor het verwijderen van etsstift, verwering en fijne krassen van krasgevoelige ondergronden.
€ 91,34
Prijs per stuk
MAVRO GLUEREMOVER
Krachtige lijmresten verwijderaar voor het verwijderen van nieuwe en oude lijmresten. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van stickers- en kitresten.
€ 26,90
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIGEL 221 RS
De meest effectieve graffiti verwijderaar voor het verwijderen van graffiti van treinen, bussen, metroā€™s en ander rollend materieel. Werkt effectief zonder de ondergrond te beschadigen.
€ 29,75
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER EXTRA LITE
Zeer milde graffiti verwijderaar voor gevoelige ondergronden. Uitermate geschikt voor het snel en effectief verwijderen van kleine stukken graffiti op harde ondergronden.
€ 29,38
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER GEL
GRAFFITIREMOVER GEL Krachtige en universele graffiti verwijderaar in gelvorm. Lost snel en effectief vrijwel alle vormen van graffiti en inkten op zonder de ondergrond te beschadigen.
€ 30,85
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER GEL STRONG
Snelle en effectieve gel graffiti verwijderaar. Verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige verf, graffiti, stift, permanente markers en schaduwen.
€ 32,39
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER LITE
Milde graffiti verwijderaar om graffiti, markeerstift en verf te verwijderen van gevoelige ondergronden zoals verkeersborden, geverfde en gepoedercoate ondergronden.
€ 30,85
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER TECTYL
Uitermate vriendelijke reiniger om alle oliegebaseerde producten zoals teer, tectyl en olie mee te verwijderen. Tectyl wordt toegepast als anti-roest coating om auto's mee te tectyleren. Soms wordt te
€ 39,36
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER TECTYL GEL
Efficiƫnte gelvormige verwijderaar voor het verwijderen van tectyl graffiti, anti-roest coatings en andere olie- en was emulsie gebaseerde producten.
€ 41,06
Prijs per stuk
MAVRO GRAFFITIREMOVER WIPES (Bus met 50 doekjes.)
GRAFFITIREMOVER WIPEHandzame graffiti doekjes voor het verwijderen van graffiti, verf, balpen en stift. Ideaal voor tijdens de reguliere schoonmaak.
€ 26,95
Prijs per stuk
MAVRO GUMREMOVER
Efficiƫnte en sterke kauwgom verwijderaar voor het verwijderen van gedroogde en ingelopen kauwgom op diverse oppervlakken.
€ 25,49
Prijs per stuk
MAVRO INKREMOVER
Een milieuvriendelijke inkt verwijderaar voor het verwijderen van permanent marker, pen, stift en schaduwen van poreuze en niet-poreuze oppervlakken.
€ 37,25
Prijs per stuk
MAVRO INKREMOVER GEL
Sterke gelachtige inkt verwijderaar voor permanent marker, viltstift en andere inkt. Voor poreuze en niet-poreuze oppervlakken.
€ 38,72
Prijs per stuk
MAVRO INVISIBLE INKREMOVER 1L
Speciaal ontwikkelde inkt verwijderaar voor ontzichtbare ink (Magic Ink). Snel en effectief voor alle soorten zilvernitraat stiften.
€ 139,79
Prijs per stuk
MAVRO LIMEREMOVER
Effectieve kalk verwijderaar voor kalkaanslag, carbonaten en verontreinigingen veroorzaakt door zoutaanslag op tegels, metselwerk en glas.
€ 7,88
Prijs per stuk
MAVRO MULTISTRIP 10L
Universele en krachtige alkalische stripper voor onder andere vloerwassen en andere semi-permanente coatings.
€ 150,00
Prijs per stuk
   1  2  


Hulp nodig !! Bel ons

Hulp nodig !! Bel ons

Kantoor: 0495-630736
Mobiel: 06-46077810